MedicinRådgivningen allierer sig med SIND Rådgivning

Det har længe været MedicinRådgivningens ønske at stå stærkere i vores udbredelse af vigtigheden af sikker udtrapning.
Vi har derfor allieret os med SIND Rådgivning, som gennem mange år har specialiseret sig i rådgivning til både brugere og pårørende til psykisk sygdom.

SIND Rådgivning overtager derfor MedicinRådgivningens aktiviteter pr. 1/6-2024.

Det er vigtigt for både os og SIND Rådgivning, at du som bruger ikke kommer til at mærke noget som helst til forandringerne. Vores aktiviteter og tilbud fortsætter uændret – du skal ringe til samme telefonnummer 70 26 25 10 og booke tid på samme hjemmeside www.medicinrådgivningen.dk

Men vi skal officielt lukke vores forening og skal derfor, ifølge vores egne vedtægter, indkalde til ekstraordinær generalforsamling, hvor eneste punkt på dagsordenen er lukning af MedicinRådgivningen.

Vi indkalder derfor til ekstraordinær generalforsamling torsdag den 23. maj 2024 kl. 19.30. Hvis du er medlem af MedicinRådgivningen og ønsker at deltage i den ekstraordinære generalforsamling, skal du sende en mail til os på info@medicinraadgivningen.dk, så sender vi et link til dig til Zoom, så du kan være med.

Vi er sikre på, at beslutningen er den helt rigtige, og at vi nu står styrket og væsentligt bedre sammen med en større NGO, der har formatet til at håndtere de mange henvendelser og som har musklerne til både at kapacitetsopbygge og udvikle MedicinRådgivningen.

Vi håber, at I fortsat vil vise os samme tillid som gennem de seneste 25 år. Vi vil i hvert fald fortsætte med at gøre det, vi er allerbedst til: at rådgive om sikker udtrapning og forsøge at hjælpe vores brugere gennem de værste udtrapningssymptomer.